GAZİANTEP / ARABAN - Araban Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Diplomalarımızın dağıtımı için gerekli iş ve işlemler tamamlanmıştır. Diplomanızı alabilmeniz için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte diplomanızın bulunduğu Araban Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne 30/04/2024 tarihinden itibaren şahsen başvuru yapmanız gerekmektedir. Diplomanızı alabilmeniz için;

1-Nüfus cüzdanı,

2-Diplomayı sizin adınıza başka biri alacaksa, noterden onaylı vekâletnamenin aslı ve vekilin nüfus cüzdanı fotokopisini beyan etmesi gerekmektedir.

Nis

Gazi Meclisimizin açılışının 104.yıl dönümünde, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilk günkü coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzre Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız

ÖNEMLİ NOT:

Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem sınavlarına fotoğraflı sınav giriş belgesi ile girebileceklerdir.

Giriş belgesinde fotoğrafı bulunmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklanmıştır.

Sınav Sonucunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız.

Açık Öğretim Ortaokulu için

Açık Öğretim Liseleri için

Nis

"Millî Eğitim Bakanlığı halk eğitimi merkezlerinde son 6 ayda açılan 354 bin 72 kurstan toplam 6 milyon 81 bin 680 vatandaş yararlandı."

Sertifikalar e-Devlette

Halk eğitimi merkezleri tarafından düzenlenen kurslara ait alınan tüm sertifikalara e-Devlet kapısı üzerinden erişilebiliyor. Sertifika almaya yeni hak kazanan veya eski sertifikalarını tekrar almak isteyen vatandaşlar, halk eğitimi merkezlerine gitmeden kolaylıkla e-Devlet kapısı üzerinden barkotlu sertifikalarına ulaşabiliyor.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi´nin 109. Yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; vatanı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun!

Mrt

İstiklâl Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve millî şairimiz Mehmet Âkif ERSOY olmak üzere, istiklâl mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 11.03.2024 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır. Öğrencilerimiz belirtilen tarihten itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine T.C. Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile girerek sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Şbt

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Açık Öğretim Ortaokulunda Kayıtlı (Yurt Dışında Bulunan Öğrenciler, Engelli Öğrenciler ile Tutuklu ve Hükümlü Öğrenciler Hariç) öğrencilerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem e-Sınavı, sınav salonlarına atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Öğrencilerimiz, sınav giriş belgelerini https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx adresindeki randevu ekranlarından giriş yaparak alabilirler. Halk eğitimi merkezleri ise bilgi kontrol ekranları/e-Sınav randevu işlemleri ekranından, öğrenci T.C. kimlik numarası ile e-Sınav giriş belgelerinin dökümünü alabileceklerdir.

Eyl

Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi, Açık Öğretim Ortaokulu ve Mesleki ve Teknik Açık Öğretim Okullarında kayıtlı öğrencilerimiz, ders kitaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

Ders Kitaplarına Ulaşmak için Tıklayınız...

Ara

Her engelin ardında büyük bir güç var. Birlikte daha güçlüyüz.Engelleri hep birlikte aşıyoruz.

Kas

Öğretmenler Günü, öğretmenlerin yorucu ama bir o kadar da kutsal görevlerini hatırlamamız ve onlara duyduğumuz minnettarlığı ifade etmemiz için nadide bir gündür. Bu gün, onların toplumumuzdaki kıymetli rollerini ve katkılarını takdir etmek için fırsat sunar bizlere. Her bir öğretmen, geleceğin şekillendiricisi ve toplumun aydınlık yarını için umut kaynağıdır. Başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına gurur ve umutla giriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı Kutlu Olsun! Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere  tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Kurumumuz 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Toplantısı yapılmış olup, yönetim kuruluna asil ve yedek üyelerin seçimi yapılmıştır. Ayrıca Ekim ayı Açık Lise ilk kayıt ve kayıt yenileme sonucunda elde edilen gelir kurumun Arabana Ziraat Bankasındaki Okul Aile Birliği hesabına aktarılmıştır.