GAZİANTEP / ARABAN - Araban Halk Eğitimi Merkezi

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma 7. yıl dönümünde, canları pahasına darbeye geçit vermeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz..

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında İlçe Kaymakamımız Sn. Hilal KIZILKAYA, Araban Belediye Başkanımız Sn. Hasan DOĞRU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ömer KARAYILAN ve çok sayıda daire amirlerimiz ve müdürlerimizin katılımı ile "Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri" sene sonu sergimizin açılışını Araban Recep Tayyip Erdoğan Parkında yaptık. Usta öğretici ve kursiyerlerimiz tarafından bir yıl boyunca hazırlanan el emeği göz nuru çalışmalarını vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, daire amirlerimize ve müdürlerimize teşekkür ederiz.

May

104 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yaktığı meşaleyi ilk günkü gurur ve coşkuyla geleceğe taşıyoruz.

Nis

Gazi Meclisimizin açılışının 103.yıl dönümünde, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ilk günkü coşkuyla kutluyoruz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzre Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyoruz.

Eyl

AÇIK ÖĞRETİM LİSE VE AÇIK ÖĞRETİM ORTA OKULU YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME BAŞVURULARI 04.10.2019 TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR

Eyl

Araban Halk Eğitimi Merkezi tarafından öğretmenlere yönelik açılacak olan Halk Oyunları kursu başvuruları başlamıştır.

Ock

Okulumuz Aile Birliği’nin 2016/2017 Eğitim öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 27 Ekim 2016 günü saat: 14:00’da Sergi ve Kongre Salonu’nda  yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.